Ilahduttaisitko äitiä tänä vuonna ajattelemalla myös antamasi lahjan taustaa?

Valikoimamme tuotteilla on vahva eettinen arvopohja, mikä tarkoittaa, että valmistajat ovat sitoutuneet noudattamaan tuotannossaan eettisiä periaatteita. Se tarkoittaa, että kehitysmaissa valmistetuista tuotteistamme jää kunnon palkka myös sen tekijälle ja heidän työolonsa ovat inhimilliset. Toimittajamme Nkuku ja Ian Snow ovat ns. reilun kaupan toimittajia ja myös Tartan Blanket -tuotteet valmistetaan tarkoin valituissa kutomoissa kierrätysvillasta. Uniikeissa tuotteissa käden jälki näkyy ja useimmiten vähintään viimeistelytyö on naisten  – ja äitien – työtä.  Hyvää tekevä ajatus tuotteiden takana lämmittää varmasti äitisi mieltä!

Klikkaamalla tuotekuvaa pääset suoraan tuotteeseen verkkokaupassamme ja saat tuotteesta lisätietoa. 

Korulippaat ja seinälle ripustettavat korutelineet

 

Sydämenmuotoinen korulipas Beme on lasia ja siinä on käsin kaivertamalla koristettu messinkikansi. Paketoisitko lahjakorusi tähän? Nyt äitienpäivän TARJOUSHINTA -20% 16,80 €!  (Normaalihinta 21 €)

 

Upea kannellinen korurasia Bequai Pentagon on valmistettu lasista, siinä on peilipohja ja kulmavahvikkeet aitoa messinkiä. 

 

Moniosaisessa korurasia Bequaissa on lokeroita eri koruille, joten korviksille, sormuksille, riipuksille jne. on kaikille omat säilytyslokeronsa.  Rasia on lasia ja messinkiä. 

 

Tämä pöytäpeili on oikeastaan peilikaappi! Sen sisällä voi säilyttää niin koruja, meikkejä, kuin muitakin pikkutavaroita. 

UUTUUS! Tämä seinälle ripustettava koruteline on unelmalahja äidille, jolla on paljon koruja! Hyllyjä ja koukkuja sekä taustalla peili. Telineitä on kahta kokoa. Pienempi on 30,5 cm korkea ja 28 cm leveä ja isompi saman korkuinen, mutta 50 cm leveä. Telineitä voit yhdistellä keskenään. Isomman telineen löydät tästä linkistä.  

Lyhty sopii juhlaan ja arkeen sekä joka vuodenaikaan

 

UUTUUS! Upea rustiikkinen kattokruunu tuikuille. 

 

Riippuvat Mokomo -tuikkulyhdyt antiikkimessinkiä (2 kokoa) tai antiikkisinkkiä (koko small). 

 

Moderni Bimala -lyhty sopii joka kotiin! Nyt äitienpäivän TARJOUSHINTA -20% 22,80 €! (Normaalihinta 28,50 €)

 

Nema -lyhtyyn mahtuu useampikin kynttilä tai tuikku. Tai tekisitkö äidille kukkaistutuksen tähän? Nyt äitienpäivän TARJOUSHINTA -20% 26,40 € (Normaalihinta 33,00 €)

 

Vintage -valikoimastamme löytyy tämä upea aito vanha junailijan öljylyhty. 

Morri -tuikkulyhtyjä on kahta kokoa, joista vihreä/antiikkihopea on pienempi ja kulta/antiikkihopea isompi. 

Valokuvakehykset

Antaisitko äidille kuvan, piirustuksen tai muun muiston ripustettavaksi seinälle upeissa messinkikehyksissämme? Kuva tulee kehyksissä saranoilla avautuvien lasilevyjen väliin. Eri kokoja. Toteuta vaikka kollaasi! 

Erilainen lahjapaketti?

Haluaisitko antaa lahjasi käärittynä hiukan poikkeavaan lahjapakettiin? Tässä sinulle sellainen! Messinkilangasta valmistettu Ngoni koristepallo on 18 cm halkaisijaltaan ja avattava. Sen sisälle voit laittaa vaikkapa äitisi lempisuklaita tms. Voit täyttää sen myös esim. sammaleella ja koristella haluamallasi tavalla. Sijoittamalla pallon sisään kukkasidonnassa käytettävän oasis-pallon, voit askarrella upean roikkuvan asetelman kukista ja varvuista koristeeksi puutarhaan tai parvekkeelle!

Peitteet kierrätysvillasta

Pehmeät paketit löytyvät Tartan Blanketin torkkupeitevalikoimasta! Peitteet on valmistettu kierrätysvillasta ja niitä on useita värejä ja kuoseja. Olisiko esim. kätevä retkipeite sinun äitisi toivelahja? Peitteidemme hoito-ohjeet löydät täältä 

Lahjakortti on aina mieluinen lahja! 

Jos et tiedä, minkä tuotteen äitisi mieluiten valitsisi, anna lahjakortti! Lahjakorttimme ovat joko 20 € tai 50 € arvoiset. Toimitamme lahjakortin sähköpostitse viimeistään 24 h kuluessa tilauksesi ja maksusi kirjauduttua järjestelmäämme ja voit tulostaa sen itse. Huomioithan siis, että lahjakorttia ei pysty tulostamaan heti sen tilattuaan.Tilaamasi lahjakortti toimitetaan tilatessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja se oikeuttaa summansa arvoiseen alennukseen ostettaessa tuotteita verkkokaupastamme tai tarjoamiamme laskutettavia palveluita. 

Näistä tuotteista Beme- ja Bequai Pentagon korurasiat, Nema-, Mokomo- ja Morri -lyhdyt, valokuvakehykset sekä torkkupeitteitä löytyy myös Rouva Hulda Huoleton käsityöputiikista Loviisasta.

Verkkokauppamme toimitusaika on hyvin nopea, normaalisti vain pari arkipäivää. Toimitusmaksu on 4,90€ lähimpään noutopisteeseesi. Vähintään 50 € ostokset toimitamme ilman toimitusmaksua. HUOM! Muista klikata tilausvaiheessa oikea ruutu ’veloitukseton toimitus’. 

Greatroomshop -tahto tehdä hyvää.