DIY -idea: keijupuutarha, viherkasvi-istutus tai pääsiäisruoho lasilyhtyyn

Monia lasilyhtyjä voi käyttää monipuolisesti muihinkin tarkoituksiin kuin kynttilöiden polttamiseen. Esim. Nema -lyhty on leveä, jolloin siihen voi laittaa useamman kynttilän tai tuikun, mutta sen voi hyödyntää myös kuvien mukaisesti. Kun istutat kasveja, laita lyhdyn alle veden valumista estämään iso lautanen, kuten kuvassa, tai muovita astia sisäpuolelta ainakin n 1 cm korkeudelle reunoja ylös. Voit halutessasi käsitellä pohjan saumat sisäpuolelta myös silikonilla, kuten akvaariolasien saumat. Vastaavalla tavalla voit käyttää myös Bimala -lyhtyä, jos pidät mieluummin rajattomasta ilmeestä ja hopeanvärisistä saumavahvikkeista. Lyhdyt löytyvät täältä

Pikkumatto ALE!

Oletko huomannut, että myymme pikkumattomme loppuerät pois? Saat nämä uniikit eettisin periaattein valmistetut pikkumatot nyt todella edulliseen 15 € hintaan! Materiaalithan ovat kierrätysnahkaa, juuttia, puuvillaa tai näiden yhdistelmiä ja värejäkin on useita. Kierrätysnahkainen matto ei liu’u parketillakaan. Matto sopii kynnysmatoksi tai sängyn viereen, lemmikin makuualustaksi, mökille, saunakamariin, eteismatoksi jne. Pikkumatoilla tuot helposti keväistä ilmettä kotiin tai mökille. Valitse nopeasti omasi, näitä ei ole tulossa lisää!

Matot löydät täältä  

Verkkokauppamme on avoinna koko pääsiäisen ajan, mutta huomioithan, että toimitukset varastolta lähtevät vasta ensimmäisenä arkipäivänä pääsiäisen jälkeen. 

Toivotan mukavan keväistä pääsiäisen aikaa!