Käsityötä – reilua kauppaa – yksilöllistä, boheemia

Ian Snow on jo lähes 40 vuoden ajan tehnyt kauppaa, joka pohjautuu eettisiin sitoumuksiin ja reilun kaupan (Fair Trade) periaatteisiin. Työtä on tehty suhteessa niin tavarantoimittajiin, tuotteiden valmistajiin kuin asiakkaisiinkin. Heillä on halu palvella asiakkaitaan reilulla ja läpinäkyvällä tavalla ja tehdä töitä sen eteen, että asiakkaiden on mahdollista tehdä ostopäätökset tietäen kuinka ja missä tuote on tehty ja ketkä ovat tuotannossa mukana. Samalla kun uusia ja innovatiivisia tuotteita ja ideoita etsitään, pyritään myös säilyttämään valmistajat pitkällä tähtäyksellä. Näin tuetaan ja autetaan vähäosaisia tuottajia ja niitä valmistajia, jotka ovat työskennelleet lujasti menestyksensä eteen.

REILUN KAUPAN VIIKON KUNNIAKSI SAAT KAIKISTA IAN SNOW TUOTTEISTA 10% TUTUSTUMISALENNUKSEN KUPONKIKOODILLA ’REILUKAUPPA’! Tarjous on voimassa 22.10 – 27.10.2018 välisenä aikana tehdyille tilauksille.

Käsityö

Jokainen tuote on valmistettu käsin käyttäen luonnonmateriaaleja tai kierrätettyjä materiaaleja, joissa ei ole muovia. Ian Snowlla uskotaan, että massatuotanto on monin tavoin vahingollista. Yrityksen tavoitteena onkin auttaa säilyttämään perinteitä, elämäntapaa ja taitoja, jotka ovat säilyneet vuosituhansien ajan ja periytyneet meidän sukupolvellemme. Tuotevalikoimassa on kauniita tuotteita, joita on vain rajallinen määrä tai jopa vain yksittäisiä kappaleita. Niissä näkyy yksittäisen käsityötaitajan taito ja luonne sekä suhde hänen valmistamaansa tuotteeseen. Tätä ainutlaatuisuutta Ian Snowlla pidetään arvossa ja rohkaistaan.

Reilua kauppaa – Fair Trade

Ian Snowlla välitetään siitä mistä tuotteet tulevat. Heillä on läheiset ja lämpimät siteet toimittajiinsa, joita kohdellaan hyvinä ystävinä ennemminkin kuin muodollisina yrityskumppaneina. Monet näistä suhteista ovat kestäneet yli 30 vuotta tai enemmänkin, siitä lähtien kun Ian aloitti bisneksensä 1970-luvulla. Tätä keskinäistä kunnioitusta ja historiaa on mahdoton teeskennellä. Se on myös asia, joka erottaa heidät muista maahantuojista. Ian vierailee toimittajien luona säännöllisesti varmistaakseen reilun kaupan standardien ylläpitämisen ja hänet otetaan aina tervetulleena avosylin vastaan.

Yksilöllistä, boheemia

Kirkkaat väripaletit ja katseenvangitsevat printit näkyvät leimaa-antavasti läpi tekstiilivalikoiman.  Epäröimättä ne rohkaisevat vapaaseen ajatteluun ja yksilöllisyyteen. Valikoimaan kuuluu vahvasti omaperäisiä ja boheemeja kuoseja ja muotoja.  Liity mukaan rentoon menoon ja auta muuttamaan maailmaa!

Ian Snow tuotteet löydät täältä