Valikoimamme täydentyy nyt kesää vasten rustiikeilla, mutta samalla käytännöllisillä tuotteilla. Sopivia kodin tai mökin sisustukseen tai lahjaksi äidille. Kaikki ovat Nkuku laatua – eettisin periaattein valmistettua käsityötä. 

Rustiikit pienkalusteet kotiin, kesäkeittiöön, mökille 

Industrial-tyylinen astiankuivausteline Tilmo kierrätysmetallilangasta. Käytännölliset lautastelineet ja tilaa aterimien ja muiden astioiden kuivaukselle ja säilytykselle. Kesäkeittiöön, grillipaikalle, mökille tai pikkukotiin astioiden kuivaukseen sopiva teline!
Koko: 28 x 47 x 25 cm. Hinta 69,50 € (Huom! ei toimitusmaksua!)

Tilmo metallilankakorissa on helppo säilyttää lusikoita, veitsiä, haarukoita ja muita keittiövälineitä. Käytännöllinen lisä kodin kuivauskaappiin, kesäkeittiöön, mökille tai grillipaikalle. Valmistettu kierrätysmetallilangasta, mangopuinen kädensija. Koko: 15 X 21 X 14 cm. 

Locker seinähylly toimii pikkutavaroiden säilytykseen sekä naulakkona. Sopii rustiikkiseksi lisäksi kotiin esim. keittiöön, kylpyhuoneeseen, eteiseen, lastenhuoneeseen, työhuoneeseen, ompelupöydän tarvikkeille tai puutarhavälineiden ripustukseen. Vai löytyykö sille kenties käyttökohde mökiltä, kesäkeittiöstä tai grillin luota? Koko: 45.5 X 75.5 X 24 cm. Huom! Ilmainen toimitus! 

Tuikkukynttilä kattokruunu tunnelmanluojaksi kesäkotiin, mökille, terassille, parvekkeelle

Huomiota herättävä rustiikkinen Timo kattokruunu tuikkukynttilöille. Super yksinkertainen, tyylikäs muodon ja materiaalin yhdistelmä vangitsee katseet! Ihana rustiikkinen lisä kodin sisustukseen, mökille, terassille, parvekkeelle tai lasihuoneeseen. Upea keskikesän juhlassa, syksyn hämärässä illassa tai joulun aikaan… Huom! Ilmainen toimitus! 

Luksusta pukeutumishuoneeseen, ihanaa lahjaksi äidille

Seinälle ripustettavassa antiikkimessinkirunkoisessa Bequai -korutelineessä upeat korusi ovat esillä kauniisti ja siististi ja sinun on aina helppo löytää haluamasi. Telineitä on kahta kokoa: large ja small. Mikä parasta, voit yhdistellä niistä juuri itsellesi sopivan kokonaisuuden! Upea lisä pukeutumishuoneeseen, vaatehuoneeseen, makuuhuoneeseen tai kylppäriin. Koko: Large 30.5 x 50 x 4.5 cm, Small 30.5 x 28 x 4.5 cm. Huom! Ilmainen toimitus! 

Bequai säilytysrasia koostuu kahdesta päällekkäisestä laatikosta, joista alempi jakautuu vielä neljään lokeroon. Täydellinen upeaksi korurasiaksi! Se sopii myös muiden pikkutavaroiden, korttien ja aarteiden säilytykseen. Koko: 13 x 15.5 X 15.5 cm. Huom! Ilmainen toimitus! 

Samassa Bequai -sarjassa on myös pöytäpeili, tai oikeastaan peilikaappi, jonka sisällä voi säilyttää koruja, meikkejä tai pikkutavaroita. Kannellinen säilytysrasia Bequai Pentagon on aivan upea rasia koruille tai muille pikkuaarteille. Näistä löytyy varmasti äidille mieluinen lahja! 

Tuotteita on vain rajoitetut erät, joten tilaathan nopeasti. Toimitusmaksumme on vain 4,90 € ja toimitus on ilmainen min. 50 € tilauksille. Huomaathan myös ruksata ilmaisen toimituksen tilauslomakkeella ja että tilaus on myös hyväksyttävä maksettavaksi ennen kuin se kirjautuu valmiiksi tilaukseksi. 

Tuotteet ovat Nkuku -tuotantoa. Nkuku on sitoutunut valmistuttamaan tuotteensa vain eettisiä periaatteita noudattavilta toimittajilta kehitysmaista. Tämä tarkoittaa, että valmistajalle jää tekemästään tuotteesta kunnollinen palkka ja myös heidän työoloistaan on huolehdittu. Tämä ei kehitysmaissa ole lainkaan itsestään selvää. Tuotteet on valmistettu pääosin Intiassa sen köyhimmillä alueilla, joten näitä tuotteita ostamalla tuet hyvinvoinnin kehittymistä näissä maissa.