Syyskuu saapuu ja hellekesän jälkeen illat ovat pimentyneet. Elegantit Mokomo tuikkulyhdyt tuovat tunnelmallista valoa pimeisiin iltoihin. Lyhdyt ovat eettisin periaattein ja perinteisin menetelmin valmistettua käsityötä ja valmistettu osin kierrätysmateriaaleista. Pinta on antiikkikäsitelty, mikä lisää materiaalin kauneutta. Perinteisen ja nykyaikaisen tyylin yhdistelmä on katseita vangitseva. Lyhdyn sisälle mahtuu tavallinen tuikkukynttilä, jonka valo luo tunnelmaa kodikkaaseen iltaan. Lyhdyssä on näppärä luukku, mistä tuikkukynttilän voi laittaa sisälle. Värejä on kaksi: Antique Zink ja Antique Brass.

Väri Antique Zink on antiikkipatinoitu tummanharmaa sinkkilyhty, joka sopii upeasti yhtä hyvin perinteiseen kuin moderniin sisustukseen tai mustavalkoiseen kotiin. Lyhtyjä on kahta kokoa. Isompi M-koko on  21.5 x 18 x 17 cm ja hinta 36 €. Pienempi S-koko on 15.5 x 10 x 13 cm ja hinta 24 €. Antiikkimessinkistä lyhtyä on vielä jäljellä pienempää kokoa. Yhdistelemällä eri kokoja luot kauniin kokonaisuuden kotiisi!

Lyhtyjä ei ole koskaan liikaa, joten se on erinomainen tuliainen ja lahja sellaisellekin, jolla on jo kaikkea. Kun vielä jokainen tuote on yksilöllistä käsityötä, ei kahta täysin samanlaista tuotetta ole. Näitä tuotteita ei myöskään saa muualta.

Huomaathan edullisen toimituskulumme 4,90 € ja vähintään 50 € ostokset saat toimituskuluitta lähimpään noutopisteeseesi, jonka voit valita tilausta tehdessäsi.

Lyhdyt löytyvät nopeimmin täältä

Mokomo -lyhdyt ovat Nkukun valikoimasta. Haluatko tietää lisää lyhtyjen valmistajasta? Hän on Faiz, johon voit tutustua täältä 

Nkuku logo

www.-greatroomshop.fi