Valikoimamme täydentyy Naturetten siivoussuihkeilla, jotka on tarkoitettu kodin pintojen yleispuhdistukseen.  Pesuaineet ovat turvallisia ja myrkyttömiä käyttää, joten pienet lapsetkin voi ottaa siivoukseen mukaan. Tuotteet ovat vegaanisia, 100% luonnollisia ja biohajoavia, eivät sisällä synteettisiä säilöntäaineita, ovat parabeenittomia ja GMO-vapaita, eikä niitä ole testattu eläinkokein. Tuoksu syntyy aidoista 100% eteerisistä öljyistä. Tuoksuvaihtoehtoja on kaksi: Makea sitrus ja Raikas metsä. Puhdistusaineesta jää ilmaan kevyt tuoksu, joka haihtuu vähän ajan kuluessa pinnalta pois. Tuoksu- ja hajusteherkille sopii hajusteeton vaihtoehto, johon ei ole lisätty mitään eteerisiä öljyjä.

Käyttövalmis siivoussuihke on pakattu kätevään ja kokonaan kierrätettävään 500 ml PET-suihkupulloon. Siivoussuihkeissa ei ole käytetty synteettisiä ponneaineita. Suihku tulee kevyesti toimivan yksinkertaisen mekaanisen pumpun kautta.

Desinfioivat ja puhdistavat aineet: Decyl Glucoside (biohajoava), Sodium Chloride ja luomu väkiviinaetikka. Lisäksi 100% eteeriset öljyt desinfioivat ja ovat antiseptisiä.

Käyttöohje: Ravista ennen käyttöä. Suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi kostealla liinalla. Huuhtelua ei tarvita. Mahdolliset kromiosat kannattaa lopuksi pyyhkiä täysin kuiviksi esim. talouspaperilla tai liinalla, jotta ne jäävät hohtaviksi. Pesuaine vaahtoaa vain kevyesti, eikä jätä raitoja.

Vinkki: älä heitä tyhjää suihkepulloa roskiin vaan hyötykäytä se pyykkietikan kanssa!  Saat tehtyä suihkepulloon pyykkietikasta tekstiilien raikastussprayta laimentamalla sitä suhteessa 1 osa pyykkietikkaa + 9 osaa vettä.

Naturette lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta 5% luonnonsuojeluliitolle.