Vuosi on vierähtänyt siitä, kun avasimme verkkokaupan! Nyt tarjoammekin synttärietuja koko viikoksi!

Synttäri ALE

Alennuskoodilla ’Synttärit’ saat tilauksellesi  – 10 % alennuksen tilauksesi loppusummasta! Tarjous koskee kaikkia verkkokauppamme tuotteita ilman minimitilausmäärää, ja myös jo alennettuja tuotteita niin kauan kuin tuotteita riittää. Tarjous on voimassa 6.12.2018 saakka. Nyt kannattaa hyödyntää hyvää tekevät joululahjavinkkimme ja hankkia joulukoristeet ja tuotteet joulusiivoukseen kerralla! Toimitukset ovat muutamassa päivässä perillä, joten tuotteet ehtivät sinulle vielä oikein hyvin ennen pahimpia joulukiireitä.

Arpajaiset

Järjestämme myös arpajaiset Instagram -sivuillamme 29.11.- 2.12.2018 @greatroomshop ja Facebookissa 2.12. – 5.12.2018 @Greatroom.fi. Seuraathan siis molempia ja osallistu arvontoihin, luvassa hyvät palkinnot! Kummatkin kilpailut ovat toisistaan erilliset, joten voit osallistua kumpaankin ja voittaa vaikka molemmissa, jos arpaonni suosii sinua.

Arpajaisten säännöt

Instagram arvonta järjestetään ajalla 29.11. – 2.12.2018. Postaamme Instagramiin kuvan Ngoni koristepallosta, joka on valmistettu käsityönä pujottelemalla kauniista messinkilangasta. Pallon halkaisija on 18 cm ja sen voi ripustaa koristeeksi kattoon, ikkunaan tai vaikkapa talon nurkalle ulos, sillä messinki kestää säätä hyvin. Pallo on avattava ja sen sisään voi laittaa jouluvalot tms. Voit osallistua arvontaan seuraamalla sivuamme ja kommentoimalla kuvan alle hashtagilla #messinkipallokisa, mitä sinä laittaisit palloon sisälle tai mihin sitä käyttäisit. Palkintona on kyseinen Ngoni messinkipallo ja patterilla toimiva tuikkuvalosarja, jotka lähetetään voittajalle viikolla 50. Arvonta suoritetaan 2.12. klo 20.00 ja voittajalle ilmoitetaan Instagram-sivumme kautta. Pidätämme oikeuden arpoa uuden voittajan, mikäli voittaja ei ole ilmoittautunut ja ilmoittanut meille toimitustietojaan viimeistään 5.12. mennessä. Instagram ei sponsoroi,  suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin.

Facebook arvonta järjestetään ajalla 2.12. –  5.12. Itsenäisyyspäivän kunniaksi arvontamme kohdistuu valikoimassamme oleviin kotimaisiin ja 100% luonnonmukaisiin Naturetten tuotteisiin. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tuotteista suosikkisi. Toivomme sinun myös tykkäävän sivuistamme ja jakavan postaustamme, mutta se ei ole arvontaan osallistumisen ehtona. Arvonta suoritetaan 6.12. klo 10.00 ja voittajalle ilmoitetaan Facebookin yksityisviestillä. Pidätämme oikeuden arpoa uuden voittajan, mikäli voittaja ei ole ilmoittautunut ja ilmoittanut meille toimitustietojaan viimeistään 7.12. klo 20.00 mennessä. Palkintona arvonnan voittaja saa ämpärillisen Naturetten tuotteita (pyykkietikka, pyykkipulveri, imurointipuuteri ja siivoussuihke). Facebook ei ole millään tavoin osallisena eikä hallinnoi arvontaa.

Joulutapahtumissa mukana

30.11. juhlistetaan Loviisan Joulun ja Aleksanterinkadun Joulunavajaisia. Tuotteitamme on mukana yhteistyökumppanimme Rouva Hulda Huoleton putiikeissa Aleksanterinkatu 5 ja 6. JouluHuldassa on tarjolla mm. erän viimeisiä Nkukun, Ian Snown ja Weaver Greenin tuotteita tarjoushinnoin tuona päivänä. Loviisan Huldasta sekä Pyhtään Kafe Finlandia -osastoilta E18 moottoritien varrelta löytyvät lisäksi Naturetten tuotteet.

Kotikaupungissamme Loviisassa kannattaa poiketa joulun alla kauempaakin. Loviisan Wanhan ajan joulukodit avaavat ovensa kahtena viikonloppuna 1 – 2.12 sekä 8 – 9.12. Silloin pikkukaupungissa on  jos jonkinmoista tapahtumaa!

Uutta tulossa

Meille on myös tulossa kokonaan uusi toimittaja ja uusia tuotteita vielä ennen joulua. Luvassa pehmeää, lämpöistä ja laadukasta kierrätysmateriaaleista… Näistä lisää seuraavissa kirjeissä ja Facebookissa / Instagramissa.

Kerro meille toiveesi

Toivomme kovasti, että annat meille palautetta ja kerrot toiveitasi tuotevalikoimamme kehittämiseksi. Sen voit tehdä tämän kirjeen alla olevalla lomakkeella, tai verkkokauppamme etusivulta löytyvällä lomakkeella, sähköpostilla tarja@greatroom.fi tai Facebook-sivujemme kautta.

Kiitos!

Kiitämme myös Greatroomin palveluita tilanneita asiakkaita luottamuksesta! Tänäkin vuonna on suunniteltu monta uutta pihaa ja annettu vinkkejä sisustukseen. Kannattaa huomioida, että puutarhan suunnittelu ei rajoitu kesään, vaan itse asiassa paras aika uusien suunnitelmien miettimiselle on syksyllä. Silloin suunnitelmat ovat valmiina kevättä varten, kun routa sulaa maasta. Neuvontakäynnistä se lähtee vaivattomimmin – ja käynnin voi tehdä aina lumen tuloon saakka! Tutustu tarkemmin puutarhasuunnittelusivultamme.

Olemme kiitollisia tähänastisesta tuestasi ja arvostamme, jos kerrot sivuistamme ja kaupastamme myös kavereillesi. Nyt juhlitaan!

Greatroomshop – tahto tehdä hyvää –

Eettistä – ekologista – käsityötä – kodin sisustukseen ja puutarhaan

Linkit:

verkkokaupan lahjavinkkeihin

joulukoristeisiin

ALE-tuotteisiin

Kodin hoitotuotteisiin

ostoksille tuoteryhmiin

Greatroom etusivulle