Saimme vihdoin Naturetten uudet siivoussuihkeet varastoomme. Tuotehan on 100% luonnonmukainen ja yksi vaikuttavista aineista on puhdas väkiviinaetikka.  Etikka on vanhastaan tiedetty hyväksi saippuasaostumien ja rasvan poistajaksi. Myös siivousalan ammattilaiset arvostavat etikan tehoa mm. kalkki- ja saippuasaostumiin. Siispä päätimme testata ainetta TOSI pinttyneessä kylppärin kaakelilattiassa. Katso itse mitä tapahtui:

 

Lähtötilanne näkyy tässä. ERITTÄIN pinttynyt kaakelilattia suihkun alla, saippuasaostumia myös seinässä. Toivoton tilanne…?

Alueen vasempaan reunaan suihkutettiin reilusti Naturetten siivoussuihketta. Käyttöohjeen mukaan normaalisti likaisille pinnoille riittää pari suihkausta ja pyyhintä. Tässä tapauksessa kyseessä oli kuitenkin niin hurjan näköinen kohde, että luotimme kokeneen siivousalan ammattilaisen neuvoon suihkutella reilusti ja antaa aineen vaikuttaa rauhassa vähintään joitakin minuutteja, mielellään jopa 10 min. ennen pyyhkimistä. No, tässä tapauksessa emme malttaneet odotella, vaan aloitimme puhdistuksen jo parin minuutin vaikutusajan jälkeen. Pesuvälineenä kokeilimme karheaa sientä ja pesuharjaa. Harja oli tässä tapauksessa ehdottomasti parempi, sillä saippuasta ja ihorasvasta koostuva lika tukki ja tahmasi nopeasti sienen. Puhtaammalla pinnalla sieni olisi varmasti ollut riittävä. (Vinkki: pesusieni puhdistuu töhnästä hyvin siivoussuihkeella liottamalla tai pyykkietikalla…)

Vasen puoli alueesta harjauksen jälkeen. Pahimmat paikat käsiteltiin kahteen kertaan ja huuhdeltiin kertaalleen. Myös saippuaviiru seinästä irtosi vaivatta. Ero on huima!

Puhdasta tuli!

Seuraavaksi testasimme suihketta pinttyneeseen likaan suihkusekoittimen kromipinnalla. Myös tässä annoimme suihkeen hetken aikaa vaikuttaa ennen kuin hankasimme lian pois karkealla sienellä. Lopuksi viimeistelimme kromipinnat kuivalla pyyhkeellä. Ja uskomatonta miten kromi kiiltää!

Käytimme puhdistuksessa Naturetten siivoussuihketta ’Raikas metsä’. Näin runsaasti käytettynä tuoksu oli lähinnä etikkainen, mutta hetken kuluttua puhdistuksesta tuoksu oli jo tiessään ja jäljelle jäi vain raikas puhtaan tuoksu!

Naturette siivoussuihkeet

Naturetten siivoussuihkeet ovat vegaanisia, 100% luonnollisia, eläinkokeettomia, parabeenittomia ja GMO-vapaita, eivätkä ne sisällä synteettisiä säilöntäaineita.  Tuoksu syntyy aidoista 100% eteerisistä öljyistä. Desinfioivat ja puhdistavat aineet ovat ionittomat tensidit (Decyl Glucoside, biohajoava), Himalajan ruususuola (Sodium Chloride) ja luomu väkiviinaetikka. Lisäksi 100% eteeriset öljyt desinfioivat ja ovat antiseptisiä.

Tuoksuvaihtoehtoja on valikoimassamme kaksi: ’Raikas metsä’, joka on eukalyptyksen, männyn ja teepuun yhdistelmä, ihanan metsäinen, mutta raikas tuoksu ja ’Makea sitrus’, joka on appelsiinin ja mandariinin sitruksinen, makeahko tuoksu. Hajusteherkille on myös hajusteeton vaihtoehto, missä ei ole käytetty mitään eteerisiä öljyjä.

Siivoussuihkeet on pakattu 500 ml kokoiseen kierrätettävään PET muovipulloon (myös osat ja etiketti). Suihkeissa ei ole käytetty synteettisiä ponneaineita, vaan suihku tulee kevyesti toimivan yksinkertaisen mekaanisen pumpun kautta.

Haluatko sinäkin kokeilla? Tilaamaan pääset tästä 

Naturette lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta 5% luonnonsuojeluliitolle. 

– luonto lähelläsi