Greatroom – viihtyisiä tiloja kotiin ja puutarhaan

Greatroomshop – tuotteita, jotka tekevät hyvää

Vihervoima – Green Coach puutarhaterapia

 

Yrityksen ja yrittäjän tarina

Yritykseni Greatroom on yhden naisen yritys. Yhteistyöverkostoni avulla kykenen tarjoamaan monipuolisia palveluita asiakkailleni.

Yrittäjähistoriani aloitin vuonna 2001, jolloin toimin pääkaupunkiseudulla nimellä Viherbitti. Toimialaani kuului tuolloin puutarhasuunnittelu, puutarhakaupan konsultointi ja freelancer -toimittajan tehtävät. Lopetin yritystoimintani välillä työskennelläkseni muiden työnantajien palveluksessa. Veri veti kuitenkin yrittäjäksi ja Greatroom syntyi vuonna 2006. Tuolloin se toimi sisustus-, lahjatavara- ja kukkakauppana sekä sisustus- ja lahjatavaratuotteiden tukkumyynnissä. Palasin jälleen töihin muiden työnantajien palvelukseen vuosiksi, kunnes keväällä  2016 käynnistin yritykseni toiminnan uudelleen hiukan toisessa muodossa. Kuten elämässä yleensäkin, vain muutos on pysyvää, ja kohta toiminimeni uudelleenkäynnistyksen jälkeen myös paikkakunta vaihtui pk-seudulta Loviisaan. 

Minulla on takanani pitkä ura puutarha- ja rautakaupan ketjutoiminnassa liiketoimintakonseptien kehittämisessä, kansainvälisessä hankinnassa sekä myynnissä ja markkinoinnissa Suomen merkittävimpien kauppaketjujen palveluksessa. Tämän ansiosta valikoimatuntemukseni on hyvä ja kontaktiverkostoni alan toimijoista laaja sekä koti- että ulkomailta. Tästä yritykseni asiakkaat nyt hyötyvät.

Kaupallisen taustani lisäksi olen ammattipuutarhuri ja sisustussuunnittelija. Pihasuunnittelun lisäksi minulla on kokemusta yksityiskotien remonttisuunnittelusta ja remonttiprojektien kokonaisohjauksesta niin kerrostaloasuntojen pintaremonteista kuin rivi- ja omakotitalojen remonttiprojekteistakin. Monia remonttitöitä olen toteuttanut myös omin käsin. Yksi mielenkiintoisimmista remonttikohteistani on ollut  museoviraston suojelema perinnekorjauskohde, jonka toteutuksessa käytin apuna perinnerakentamisen asiantuntijoita.

Greatroom tänään

Tällä hetkellä palveluihini kuuluvat pihasuunnittelu ja -neuvonta sekä sisustus- ja remonttisuunnittelu ja näiden projektien kokonaisohjaus. Tämän lisäksi teen erilaisia tutkimus-, markkinointi- ja liiketoiminnan kehittämisprojekteja yrityksille.

Greatroomshop-verkkokaupan käynnistin joulukuussa 2017. Se on popup-tyyppisesti toimiva sisustus-, lahjatavara- ja puutarha-alan tuotteiden verkkokauppa. Valikoiman rakentamisen periaatteena on tahto tehdä hyvää. Tämä tarkoittaa, että kauppaan valitsemillani tuotteilla on vahva ekologinen tai eettinen tausta. Kierrätys on ekologista ja siksi tuotevalikoimassa on jonkin verran myös käytettyjä tuotteita. Lisäksi arvostan ja ihailen käsillä tekemisen taitoa ja monet verkkokaupan tuotteista ovatkin käsityötä. Verkkokauppani arvoista voit lukea lisää täältä 

Vihervoima

Vuonna 2018 pätevöidyin Green Coachiksi ja puutarhaterapeutiksi. Tätä puolta yritystoiminnassani edustaa Vihervoima. 

Toimintani tavoitteena on palvella asiakkaitani yksilöllisesti ja heidän toiveitaan noudattaen. Suunnittelijana tavoitteeni on luoda kotiin ja puutarhaan asukkaidensa toiveiden mukaisia ja toimivia tiloja joissa viihtyy.

Yrityksen toiminta-alue

Greatroomin verkkokauppa Greatroomshop toimii koko Suomessa.

Muita palveluitani toteutan Loviisasta tai Vantaalta käsin Itä-Uudenmaan ja Etelä-Kymenlaakson alueella (Itä-Helsinki – Itä-Vantaa – Sipoo – Porvoo – Mäntsälä – Kouvola – Loviisa – Pyhtää – Kotka).

Yritykseni palveluita ovat:

  • PALVELUT ALAN YRITYKSILLE JA LEHDILLE mm. liiketoiminnan kehitysprojektit, erilaiset tekstit ja lehtijutut, markkinointi- ja hankintatehtävät, kilpailutus jne.

Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella!

8 + 4 =