Imurointipuuteri Naturette Ruusu

12,10

200 g pss. 100% luonnollinen ruusuntuoksuinen imurointipuuteri kodin tekstiilien puhdistamiseen ja raikastamiseen

Valmistaja Naturette lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta 5% luonnonsuojeluliitolle.

3 varastossa

Kuvaus

100% luonnollinen ruusun eteerisiä öljyjä ja terälehtiä sisältävä imurointipuuteri soveltuu kodin tekstiilien puhdistamiseen ja raikastamiseen. Raikastaa imuroitavat tekstiilit, poistaa epämiellyttävät hajut ja raikastaa myös pölynimurin. Poistaa epämiellyttävät hajut myös esim. kengistä. Eläintalouksissa erinomainen tuote poistamaan hajut matoista ja tekstiilikalusteista sekä neutraloimaan esim. kissanpissan hajua.

Koko: 200g
Materiaali: kierrätettävä paperipussi
Sisältö: Sodium Carbonate, Rosa Centifolia Maroc (ruusu laimenettu 5% eteerinen öljy), Rosa Flower (ruusun kuivattuja terälehtiä)

Sopii vegaaneille. Ei testattu eläinkokein. Valmistettu Suomessa (Luovastore). Valmistaja Naturette lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta 5% luonnonsuojeluliitolle, katso kohteet tarkemmin valmistajan kotisivuilta.

Varoitukset: Vältä aineen joutumista silmiin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Ei nautittavaksi.
Muista säilyttää viileässä ja auringon valolta suojattuna.
Käyttö: Ripottele pieni määrä imurointipuuteria kuivan tekstiilin päälle. Vaikutusta voidaan tehostaa hankaamalla tekstiiliä kuivalla sienellä tai liinalla ja jätetään vaikuttamaan. Anna imurointipuuterin vaikuttaa vähintään 30 minuuttia tai enemmän ja lopuksi imuroi puuteri pois. Raikastaa myös pölynimurin.

Vinkki kissatalouteen: Asiakaskommentti imurointipuuterista: ” Huomasin, että imurointipuuteria voi käyttää myös kissan pissanhajun neutraloimiseen, sekä kissan karkoittamiseen paikasta, johon kissan ei haluta tulevan. Kävi nimittäin niin, että kissani pissasi sohvalle ja levitin imurointipuuteria heti pissan päälle (kun se oli vielä siis märkää), niin puuteri imi itseensä kissanpissan ja sohvaan ei jäänyt hajua pesun jälkeen. Tämän jälkeen, kun levitin sohvaan vielä imurointipuuteria, ei kissa enää mennyt kyseiseen kohtaan, koska eteerisen öljyn tuoksu karkotti sen!”
Haluatko kokeilla itse?

Lisää Naturettesta täällä

Lisätiedot

Paino 0.200 kg
Mitat 18 × 11 × 3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Imurointipuuteri Naturette Ruusu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...