Imurointipuuteri Naturette Sitruuna

12,10

200 g pss. Sitruunantuoksuinen 100% luonnollinen imurointipuuteri kodin tekstiilien puhdistamiseen ja raikastamiseen

Valmistaja Naturette lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta 5% luonnonsuojeluliitolle.

8 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

100% luonnollinen sitruunan eteerisiä öljyjä ja kuorta sisältävä imurointipuuteri soveltuu kodin tekstiilien puhdistamiseen ja raikastamiseen. Raikastaa imuroitavat tekstiilit, poistaa epämiellyttävät hajut ja raikastaa myös pölynimurin. Poistaa epämiellyttävät hajut myös esim. kengistä. Eläintalouksissa erinomainen tuote poistamaan hajut matoista ja tekstiilikalusteista sekä neutraloimaan esim. kissanpissan hajua.

Koko: 200g
Materiaali: kierrätettävä paperipussi
Sisältö: Sodium Carbonate, luomu Citrus Limonum (sitruunan 100% eteerinen öljy), luomu Citrus peel (sitruunankuori)

Sopii vegaaneille. Ei testattu eläinkokein. Valmistettu Suomessa (Luovastore). Valmistaja Naturette lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta 5% luonnonsuojeluliitolle, katso kohteet tarkemmin valmistajan kotisivuilta.

Varoitukset: Vältä aineen joutumista silmiin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Ei nautittavaksi.
Muista säilyttää viileässä ja auringon valolta suojattuna.
Käyttö: Ripottele pieni määrä imurointipuuteria kuivan tekstiilin päälle. Vaikutusta voidaan tehostaa hankaamalla tekstiiliä kuivalla sienellä tai liinalla ja jätetään vaikuttamaan. Anna imurointipuuterin vaikuttaa vähintään 30 minuuttia tai enemmän ja lopuksi imuroi puuteri pois. Raikastaa myös pölynimurin.

Vinkki kissatalouteen: Asiakaskommentti imurointipuuterista: ” Huomasin, että imurointipuuteria voi käyttää myös kissan pissanhajun neutraloimiseen, sekä kissan karkoittamiseen paikasta, johon kissan ei haluta tulevan. Kävi nimittäin niin, että kissani pissasi sohvalle ja levitin imurointipuuteria heti pissan päälle (kun se oli vielä siis märkää), niin puuteri imi itseensä kissanpissan ja sohvaan ei jäänyt hajua pesun jälkeen. Tämän jälkeen, kun levitin sohvaan vielä imurointipuuteria, ei kissa enää mennyt kyseiseen kohtaan, koska eteerisen öljyn tuoksu karkotti sen!”
Haluatko kokeilla itse?

Lisää Naturettesta täällä

Lisätiedot

Paino 0.200 kg
Mitat 18 × 11 × 3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Imurointipuuteri Naturette Sitruuna”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...