LAHJAKORTTI 50 €

50,00

Lahjakortti 50 € toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tuotetunnus (SKU): LAHJAKORTTI50 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lahjakortin arvo on 50 €. Toimitamme lahjakortin sähköpostitse viimeistään 24 h kuluessa tilauksesi ja maksusi kirjauduttua järjestelmäämme ja voit tulostaa sen itse. Huomioithan siis, että lahjakorttia ei pysty tulostamaan heti sen tilattuaan. Tilaamasi lahjakortti toimitetaan tilatessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten tarkistathan huolellisesti, että se on oikein. Emme vastaa emmekä korvaa mahdollisia vahinkoja tai menetyksiä, jotka aiheutuvat väärän tai toimimattoman sähköpostiosoitteen antamisesta. Tällä hetkellä toimitamme lahjakortteja ainoastaan sähköpostitse.

Lahjakortti oikeuttaa summansa arvoiseen alennukseen ostettaessa tuotteita verkkokaupastamme tai tarjoamiamme laskutettavia palveluita. Lahjakortissa on kertakäyttöinen koodi, joka oikeuttaa lahjakortin arvon hyödyntämiseen verkkokaupastamme tilattaessa. Koodi merkitään tilauslomakkeella sitä varten olevaan kohtaan. Lahjakortin arvo vähennetään suoraan maksettavien ostosten yhteissummasta. Huomioithan, että lahjakortin arvon ollessa suurempi, kuin tilauksen loppusumma, emme valitettavasti pysty hyvittämään yli menevää osaa. Tämän vuoksi lahjakortilla ostettavan tilauksen minimiarvoksi on määritelty 45,10 €. Lahjakorttia ei voi käyttää yhdessä muiden alennuskuponkien kanssa. Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä, ellei toisin erikseen sovita.

Huom! Mikäli lahjakortilla on tarkoitus maksaa tarjoamiamme palveluita, kuten pihaneuvontakäyntejä, pihasuunnittelua, vihersisustussuunnittelua tai remonttisuunnittelua, tulee ennen lahjakortin tilaamista sopia kyseisestä työstä asiakaspalvelumme kanssa joko ottamalla yhteyttä meihin verkkokauppamme sivuilta löytyvällä yhteystietolomakkeella tai meilitse tarja@greatroom.fi tai puh 050 369 3772 (klo 10 – 16 arkisin). Lahjakortin arvo ja voimassaoloaika voidaan tällöin räätälöidä tilanteen mukaan ja toimittaa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Koodi ilmoitetaan palvelua tilattaessa ja summa hyvitetään palvelun laskulta.

Mahdollisissa ongelmatapauksissa ja kysymyksissä ota yhteys asiakaspalveluumme meilitse tarja@greatroom.fi tai puh 050 369 3772 (klo 10 – 16  arkisin), kiitos!