Pyykkietikka Naturette Laventeli

14,90

500 ml pullo. Laventelin tuoksuinen pyykkietikka pyykin huuhteluun, tekstiilien raikastamiseen ja kodin puhdistukseen.

Valmistaja Naturette lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta 5% luonnonsuojeluliitolle.

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Laventelin tuoksuinen pyykkietikka pyykin huuhteluun, tekstiilien raikastamiseen ja kodin puhdistukseen.

Naturette Laventeli on luomuraaka-ainesosista valmistettu keskivoimakkaan tuoksuinen pyykkietikka. Pullon avatessa tuoksu on suhteellisen voimakas, mutta pyykkiin ei jää kuivuttuaan vahvaa tuoksua, ainoastaan erittäin kevyt tuoksu. Laventeli on yksi käytetyin aromaterapeuttinen öljy ja monien rakastama. Sillä on monia aromaterapeuttisia vaikutuksia, se muun muassa rauhoittaa, lievittää kipuja ja tasapainottaa tunnetiloja.

Pyykkietikka puhdistaa myös pesukoneen poistamalla pesuainejäämät ja kalkkisaostumat ja desinfioi sen. Muistathan huoltaa pesukoneesi säännöllisin väliajoin ja käyttää sen välillä tyhjänä kuumassa lämpötilassa pyykkietikan kanssa.

Koko: 500ml
Materiaali: kierrätettävä muovipullo ja etiketti
Sisältö: luomu väkiviinaetikka 5 – <10%, luomu aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), C-vitamiini (aloen säilöntäaine), luomu sitruunahappo (aloen säilöntäaine), luomu Lavendula Angustifolia Oil (Laventeli 100% eteerinen öljy), vesi.
Riittoisuus: Riittää noin 20-60 koneelliseen pyykkiä. Ravistettava ennen käyttöä.
Varoitus: Vältä aineen joutumista silmiin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Ei nautittavaksi.
Varastointi: kuivassa ja viileässä.
Tuotenro Na1000

Naturette lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta 5% luonnonsuojeluliitolle.

Naturetten pyykkietikka on täysin luonnollinen ja biohajoava huuhteluaine. Tuote ei kuormita ympäristöä ja on turvallinen käyttää myös kaikenikäisten lasten vaatteisiin. Käytämme pyykkietikoissamme vain luomulaatuista väkiviinaetikkaa, luomulaatuista aloe veraa ja 100% eteerisiä öljyjä, joista suurin osa on luomutuotantoa. Tuote on lisäksi pakattu kierrätettävään muovipulloon ja myös etiketti on kierrätyskelpoinen. Pyykkietikasta on saatavilla käyttöturvallisuustiedote ja kaikki ilmoitettavat raaka-aineet on lueteltu raaka-ainelistassa.
Pyykkietikkaa voidaan käyttää kaikkien sellaisten tekstiilien huuhtelussa, mitkä sietävät huuhteluaineen käyttöä. Tuote soveltuu myös kestovaippojen pesuun (kestovaippojen pesuohjeessa lukee usein, että ei suositella huuhteluaineen käyttöä.) Tuotetta voidaan käyttää myös tekstiilien raikastamiseen, silittämiseen, kuivausrumpuun ja siivoukseen.

Aloe Vera, jota käytämme, on mahdollisimman luonnonmukaisesti viljelty ja kerätty. Aloe Vera koostuu käsin poimitun ja kypsänä kerätyn aloen hienoimmasta ja laadukkaasta sisägeelistä. Stabiloidun aloen sisägeelin osuus on jopa 99,7 %. Aloen säilöntäaineena on käytetty vain luonnollista C-vitamiinia ja luomu sitruunahappoa. Aloe vera huuhteluaineessa tekee pyykistä miellyttävän ja pehmeän tuntuista, sekä jättää tekstiiliin ihoa hoitavan vaikutuksen. Se helpottaa myös silitystä. Aloe Veraa on käytetty lääkeaineena jo 1500 eKr ja sillä hoidetaan muun muassa palovammoja, ihon ärsytystä, kuten kuivaa ja kutisevaa ihoa. Kosmetiikassa aloe vera on yleisesti käytetty ja rakastettu raaka-aine. Voit siis kuvitella mitä se tekee pyykillesi ja miltä se tuntuu!

Miksi valita Naturetten pyykkietikka eikä tavallista huuhteluainetta?
– turvallisempi käyttää, koska tuote on ekologinen ja myrkytön
– Naturette ei hyväksy eläinkokeita missään muodossa
– tuote on vegaaninen
– ostamalla tuotteen tuet samalla luonnonsuojelua, koska Naturette lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta luonnonsuojeluliitolle.
– Naturette käyttää luomulaatuisia raaka-ainesosia
– pakkaus ja etiketti kierrätyskelpoinen
– aloe vera jättää tuotteisiin ihoa hoitavan vaikutuksen ja pehmentää entisestään tekstiilin tuntumaa, sekä helpottaa silitystä
– jokainen raaka-aine on lueteltu pakkauksessa ja on turvallinen
– desinfioi ja puhdistaa samalla pesukoneen
– poistaa hikitahrat, kellastumat ja hankalasti lähtevät hajut
– poistaa pesuainejäämät ja kalkkisaostumat
– ei heikennä tekstiilin imukykyä
– vähentää tekstiilin nukkaantumista ja sähköisyyttä
– eläintaloudessa korvaamaton – vähentää karvojen tarttumista tekstiileihin
– kirkastaa tekstiilien värit ja parantaa vaatteen värinpitokykyä
– tekstiilit ovat pehmeämpiä ja raikkaampia
– sopii allergisille (erityisesti hajusteeton versio = Original)
– luotettava kotimainen valmistaja (Luovastore Oy)

Käyttöohjeet, riittoisuus ja varoitukset:
Käyttö huuhteluaineena: Mittaa 1-3 rkl pyykinpesukoneen huuhteluaineelle tarkoitettuun
lokeroon. Käytä vain huuhteluaineen sietäville tekstiileille.
Käyttö tekstiilien raikastamiseen: Mittaa suihkepulloon 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä. Suihkuta tekstiilille.
Käyttö kuivausrummussa: Laimennetaan suihkepulloon noin 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkutetaan kosteisiin tekstiileihin kuivausrummussa.
Käyttö silityksessä: Suihkepulloon laimennetaan noin 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkutetaan silitettävälle tekstiilille ennen silittämistä.
Käyttö siivouksessa: Pyykkietikkaa voidaan käyttää monipuolisesti siivouksessa. Se ei jätä tahroja, desinfioi, kirkastaa ja poistaa hajut. Laimenna pyykkietikkaa suihkepulloon 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkuta puhdistettavalle pinnalle. Lopuksi pyyhi rievulla. Voidaan käyttää myös koville pinnoille, kuten kylpyhuoneen kaakeleille ja pesualtaille, sekä peilipinnoille.
Vinkki! Kokeile pestä myös lattiat tällä.
Riittoisuus: Riittää noin 20-60 koneelliseen pyykkiä. Ravistettava ennen käyttöä.
Varoitukset: Vältä aineen joutumista silmiin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Ei nautittavaksi.

Asiakaskommentteja: 

”Kokeilin Naturetten Laventeli pyykkietikkaa ja olin erittäin tyytyväinen. Pyykkiin jäi pehmeä tuntu ja pyykki tuoksui raikkaalta, ei niiltä kaupan huuhteluaineilta. Laventeli ei tuoksunut liian voimakkaasti vaan pyykkiin jäi kevyt tuoksu. Huomasin, että jos käyttää tavallista hajusteetonta pyykinpesuainetta, on laventelin tuoksu hieman voimakkaampi.” -Maija Manninen, 76v, isoäiti Kangasniemeltä.

”Sain kokeiltavaksi Naturetten Mandariini pyykkietikan ja hajusteettoman pyykkipulverin. Vaatteissa oli suklaa ja marjatahroja ja ne lähtivät kaikki pois pesussa, vaikka en käyttänyt mitään erikoista tahranpoistoainetta, ainoastaan tätä pyykkipulveria ja pyykkietikkaa! Pyykki tuoksui raikkaalta ja oli pehmeää. Eli toimi paremmin kuin hyvin! Pyykkietikka oli mahtavaa!” -Pilvi Viljanen, perheen äiti, 29v Lahdesta.

Lisää Naturettesta täällä

Suosittelemme käyttämään tuotetta yhdessä Naturette pyykkipulverin kanssa, joka on 100% luonnollinen pyykinpesuaine.

 

Lisätiedot

Paino 0.300 kg
Mitat 15 × 7 × 7 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pyykkietikka Naturette Laventeli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...