Workshop ’Salainen puutarhani’

29,00

Luontoperustainen workshop / työpaja Korson Wanhalla Asemalla

Varasto loppu

Kuvaus

’Salainen puutarhani’ –workshop Green Care periaatteilla

Paikka: Korson Wanha Asema, Urpiaisentie 1, Vantaa
Ajankohta: torstai 9.5.2019 klo 18 – 20.00

Tule kokemaan voimaannuttava hetki mukavan luontolähtöisen ja rentouttavan puuhailun parissa! Tiedäthän, että luonnolla on voima parantaa ja auttaa meitä, jos annamme sille tilaisuuden?
Tässä workshopissa kuvittelemme oman salaisen puutarhamme ja rakennamme pikkuisen sellaisen symbolitekniikalla luontomateriaaleja hyväksi käyttäen. Puutarhasi ainekset  valitset itse. Tilaisuuteen kuuluu aluksi lyhyt ohjattu mentaaliharjoitus, jonka jälkeen työstämme kukin omaa pikku puutarhaamme itsenäisesti, mutta toisten kanssa yhdessä.

Workshop toteutetaan Green Care periaatteilla, jolloin tavoitteena on ennemminkin hyvä hetki ja rentoutunut mieli kuin esittävä lopputulos.  Workshop sopii erinomaisesti hengähdyshetkeksi kiireisen arjen keskelle. Osallistuminen ei edellytä mitään erityistaitoja. Ohjaaja opastaa eteenpäin. Avoin mieli riittää!

Tilaisuuden hintaan sisältyy pieni määrä luonnonmateriaaleja sekä kertakäyttölautanen rakennusalustaksi, mutta jos haluat, voit ottaa mukaasi myös sinulle tärkeitä luonnosta poimimiasi materiaaleja ja alustan/ astian, johon puutarhan rakennat. Paikan päälle on varattu tarkoitusta varten ostettavaksi myös muutamia vanhoja ruukkuja (hinnat 1 – 10 €/ kpl) tai voit valita Aseman puodin valikoimista esim. posliinilautasen alustaksi (hinta osallistujille 10 €). Lisämateriaalit maksetaan erikseen paikan päällä.

Jos sää sallii, olemme ulkona, muutoin sisätiloissa. Tilaisuuden osallistujamäärä on rajattu max. 10 henkeä, joten varaathan paikkasi nopeasti!

Tilaisuuden ohjaa puutarhuri ja Green Coach puutarhaterapeutti Tarja Tupamäki / Vihervoima.

Luontolähtöisestä toiminnasta voit lukea lisää Vihervoiman nettisivulta https://www.greatroom.fi/vihervoima/  tai Facebookista https://www.facebook.com/Vihervoima/

Lisätietoja tilaisuudesta voit kysyä meilitse tarja@greatroom.fi . Minimiosallistujamäärä on 3 ennakkoon ilmoittautunutta, jotta tilaisuus järjestetään.

Lämpimästi tervetuloa!

PS. Olisiko tämä erilainen lahja äidille?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Workshop ’Salainen puutarhani’”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *