Vihervoima on blogi sinulle, jota kiinnostavat luonto, kasvit ja puutarha

Avasin puutarhablogin! Vihervoima -blogiin kirjoittelen sekalaisia asioita luontoon, kasveihin, viherkasveihin ja puutarhaan liittyen. Joukkoon mahtuu tarinaa luonnon ja kasvien vaikutuksista meihin, kuvauksia käymistäni matkakohteista ja niiden kasveista, arkisia puutarhan tapahtumia ja ehkä hoitovinkkejäkin, juttuja viherkasveista sekä puutarhatapahtumista niin ammatillisessa kuin harrastusmielessäkin. Olet tervetullut jakamaan kanssani tätä vihreän voiman matkaa, jos nämä asiat kiinnostavat sinuakin! Blogi löytyy osoitteesta https://www.greatroom.fi/vihervoima-puutarhablogi/  Löydät sen myös nettisivuiltani välilehdeltä Vihervoima . Helpoimmin seuraat sitä kuitenkin tilaamalla sen itsellesi luettavaksi sähköpostiin. Sähköpostini eivät tuki postilaatikkoasi, sillä blogi lähetetään korkeintaan kerran viikossa. Blogin voit tilata nettisivujeni sivupalkista tai alapalkista rastittamalla haluamasi ruudun. 

Greatroomin uutiskirje keskittyy tiedottamaan verkkokaupan ja muun yritystoimintani asioista kuten tähänkin asti.

Aloe Vera ja Naturette

Saatoit ihmetellä viime viikolla uutiskirjeenä lähetettyä viestiä otsikolla ’Tunnetko tämän kasvin?’. Tekstin alussa luki ’testijuttu’. Se oli ensimmäinen koemielessä kirjoitettu Vihervoima blogijuttu, joka päätyi myös Greatroomin uutiskirjeen tilanneille.

Juttu Aloe Verasta kuitenkin koskettaa myös Greatroomshopin tuotteita. Olethan huomannut, että Naturetten pyykkietikkaan hajusteetonta Original -vaihtoehtoa lukuun ottamatta on lisätty hiukan Aloe Veraa? Aloe Vera huuhteluaineessa tekee pyykistä miellyttävän ja pehmeän tuntuista, sekä jättää tekstiiliin ihoa hoitavan vaikutuksen. Se helpottaa myös silitystä. Aloe Vera, jota Naturetten tuotteissa käytetään, on mahdollisimman luonnonmukaisesti viljelty ja kerätty. Se  koostuu käsin poimitun ja kypsänä kerätyn Aloen hienoimmasta ja laadukkaasta sisägeelistä. Aloen säilöntäaineena on käytetty vain luonnollista C-vitamiinia ja luomu sitruunahappoa.

Aloe Veraa on käytetty lääkeaineena jo 1500 eKr ja sillä hoidetaan muun muassa palovammoja, ihon ärsytystä, kuten kuivaa ja kutisevaa ihoa. Kosmetiikassa Aloe Vera on yleisesti käytetty ja rakastettu raaka-aine. Voit siis kuvitella mitä se tekee pyykillesi!

Joko sinä olet kokeillut Naturetten pyykkietikkaa?