Aloittelimme lokakuussa varovasti tunnustellen yhteistyön käsityöläisten ja tuottajien tuotteita tarjoavan käsityöpuodin Rouva Hulda Huolettoman kanssa. Nyt siis myös osa Greatroomshopin valikoimasta on saatavana näistä kivijalkapuodeista. Yhteisiä arvojamme ovat käsityön arvostus, eettisyys, kierrättäminen ja halu tukea erityisesti naisten asemaa.

Rouva Hulda Huoleton toimii ainutlaatuisella yhteistyömallilla. Putiikeissa on tarjolla jopa kolmenkymmenen erilaisen käsityö- ja puutöiden tekijöiden sekä askartelijoiden tuotteita. Yhteistyömallissa on mukana muun muassa eläkeläisiä, yrittäjiä, erilaisia käsityöharrastajia, työllistettyjä ja kuntoutujia. Koossa on porukka, jota yhdistää yhteinen käsillä tekemisen harrastus. Puodissa kaikkien tekijöiden työt ovat esillä tasa-arvoisesti tuoteryhmittäin ja kustannukset sekä työvuorot jaetaan tasan. Myyntipisteitä on tällä hetkellä neljä: Kotkan kauppakeskus Pasaatissa, osastot Kafe Finlandiassa moottoritie E18 varrella pohjoiseen (Kotka-Pietari) ja etelään (Helsinki) johtavien väylien varrella sekä Loviisassa. Loviisan puoti sijaitsee tunnelmallisessa Vanhan Apteekin kellarissa aivan kaupungin keskustassa kirkon ja torin vieressä, osoitteessa Aleksanterinkatu 6.

Marraskuun alussa avattiin lisäksi ihastuttava pop-up puoti JouluHulda Loviisassa kellaripuotia lähes vastapäätä kadun toiselle puolelle osoitteeseen Aleksanterinkatu 5. Sieltä löytyy hurja valikoima erilaisia lahjaksi ja koristeeksi sopivia kädentöitä lapasista puutöihin ja paikallisiin herkkuihin! Erikoisuutena on puodin näyteikkunaan rakennettu upea joulumaailma, jonka on ideoinut ja rakentanut loviisalainen Kimmo Lonka. Kimmo tunnetaan vannoutuneena jouluihmisenä, jonka kotiin rakennettu upea Joulumaa on ihastuttanut kävijöitä jo useana vuotena Loviisan Joulu –tapahtumassa. Ainutlaatuinen Loviisan Avoimet Joulukodit tapahtuma, missä paikalliset idylliset kodit avaavat ovensa yleisölle, järjestetään tänäkin vuonna kahtena viikonloppuna 1.- 2.12 ja 8. – 9.12. Suosittelen vahvasti pistäytymään tunnelmallisessa Loviisassa joulun alla ja poikkeamaan myös Rouva Hulda Huolettoman puodeissa!

JouluHulda on avoinna jouluaattoon saakka arkisin klo 11-18, lauantaisin klo 10-16 ja sunnuntaisin klo 11-16. Loviisassa on helppo pistäytyä kauempaankin, sillä esim. Helsingistä hurauttaa Loviisaan hyvää moottoritietä pitkin tunnissa.

Muutamia kuvia Greatroomshopin valikoimatuotteista, jotka löydät nyt vain JouluHuldasta:

Seuraavia tuotteita on tällä hetkellä sekä JouluHuldassa että verkkokaupassamme:

Naturetten tuotteet löytyvät sekä verkkokaupasta että Rouva Hulda Huolettoman Loviisan ja E18 moottoritien varrella sijaitsevista Pyhtään pisteistä. Myös Kotkan Pasaatin myymälään tuotteita on mahdollista saada tilaamalla myymälävastaavalta. Valikoima vaihtelee hiukan eri kivijalkamyymälöissä.

Rouva Hulda Huolettoman Facebook-sivuja voit seurata täältä  ja Instagram -tiliä täältä 

Lämpimästi tervetuloa sekä verkkokauppaan että putiikkeihin!